Alltså dessa hundar, trots att jag levt med hundar i nästan 20 år nu så slutar jag aldrig förvånas över deras enorma förmåga att överraska, briljera och visa på högre intelligens än vad jag tror att de har.

Med tre små valpar här hemma så blir det, som ni säkert förstår, en hel del plockande av bajs och torkande av kiss. Så i går såg jag att det låg en liten hög i hallen, hämtade en bajspåse och gick och plockade upp den lilla korven. Cessie kommer efter mig och står och tittar på mig, jag tänker inte så mycket på det just då och fortsätter med mitt, hundarna vill ju alltid vara där vi är så att säga. Men när jag börjar knyta ihop bajspåsen ser jag hur hon blir lite stressad och försöker pocka på min uppmärksamhet. “Vad är det Cessie, vill du leka med bollen nu? Jag ska bara slänga påsen så kommer jag”. Hon börjar då dra med benen mot matten, som hon brukar göra när hon vill att man kommer efter. “Vad är det gumman, vill du att jag kommer med dig någonstans?” Hon tittar på bajspåsen och börjar sen gå ner i hallen mot Felix rum. Felix rum är alltid stängd på dagarna men jag tänkte att hon kanske hade hunnit vara inne där på morgonen innan han gick till skolan och glömt kvar en boll där.

Vi går mot Felix rum och öppnar upp och då leder hon mig mot sängen och vad ligger väl där? En bajskorv till!!!! Hur fasen kunde hon koppla att jag höll på att rensa bajskorvar och att hon skulle visa mig vart nästa hade hamnat?!? Visst, hon ser ju hur vi tar upp de där påsarna varje gång de bajsat ute och att vi använder de för att städa upp här hemma men var det inte coolt?? Tänk att hon förstod att hon skulle visa mig ett ställe till.

Jag är djupt imponerad i alla fall😁

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *