Ärade kunder, vi vill börja med att tacka för alla de ordrar ni har lagt, vi hoppas att ni kommer att bli nöjda med era produkter.

December är dock leveransernas högtid och många paket ska packas och skickas så vi ber på förväg om ursäkt om era ordrar inte blir skickade så fort som vi skulle önska.

Förutom att vår fantastiska högtid julen står runt dörren förvärras leverans situationen av det stora Corona utbrottet som drabbat Europa och då framförallt Östeuropa. Detta har resulterat i att många hamnar har stängt för att försöka stävja smittan och leveranser måste ta en längre och snåriga väg innan de når oss butiker.

Till råga på detta har momsreglerna ändras så att tullverket måste granska varje leverans betydligt noggrannare än tidigare. Många moment som våra leveranser måste passera innan de når oss.

Det positiva i allt detta snåriga är att alla kommer att få sina ordrar till slut och vi jobbar på för fullt för att skicka era ordrar så fort leveranserna når oss!

Med tack för er förståelse för denna situation, som är helt utom vår kontroll, och med hopp om att ni alla får en fin Jul och ett Gott Nytt År när högtiderna väl kommer sen🎅🎄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *